"EFE,
TIJD VOOR
GOEDE ZORG"


EFE
EFE is ontstaan uit de wens om onze hechte vriendschap en langdurige werkervaring uit de zorg te bundelen en zo een ambitieus en dynamisch team te vormen. Wat EFE doet? EFE biedt oplossingen voor zorgvrager, zzp zorgprofessionals en instellingen. Het koppelen van een gekwalificeerd zorgprofessional aan instellingen en/of zorgvrager is wat wij voor u realiseren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg, kunnen we goed en snel een selectie maken uit deskundige en betrouwbare zorgprofessionals.

“Waar anderen stoppen met zoeken, gaan wij verder.”

Werving
Als bemiddelaar vinden wij het belangrijk om goed gekwalificeerd personeel in te zetten, die tevens gepassioneerd zijn over hun vak! We kijken dus niet alleen naar de diploma’s maar bespreken uitgebreid bij welke opdracht de zzp zorgprofessional het beste past. Hierdoor matchen wij altijd de zorg de juiste opdracht bij de meest geschikte zorgprofessional. Neem vooral contact op om meer te weten te komen over onze werving procedures.

“Mijn ervaring als zzper bij efezorg is hartstikke goed. Zij denken met de zzp'ers mee en zorgen ervoor dat je het naar je zin heb op een opdracht. Bevalt het je niet is het geen probleem om je keuze te veranderen. Het is belangrijk ook als zzper je op je plaats te voelen wanneer je op een locatie werkt. Ik ben zeer tevreden met Efezorg!, Gabriela”


“Werken bij EFEzorg is de beste keuze die ik ooit gemaakt heb
Gaat zo door Dames👍
Groet Ruvette”